perjantai 5. joulukuuta 2014

Massan jauhatus ja SR-luvun määritys


Massan jauhatus ja SR-luvun määritys

Työn tarkoituksena oli jauhaa massaa ja määrittää SR-luku.

Tarkempi raportti löytyy tästä.

Kuvia työn vaiheista:


Punnitsimme 5430g märkää massaa, joka vastaa 360g kuivaa massaa.

Lisäsimme massaan vettä siten, että massan ja veden kokonaistilavuus oli 23 litraa.
Kaadoimme massan Valley-Hollanter jauhimeen.

Käynnistimme jauhatuksen ja otimme massasta näytteet tietyin väliajoin, jotta pystyimme määrittämään SR-luvun eri jauhatusajoille.

SR-luvun määritys tehtiin Schopper-Riegler laitteella.
Saimme tuloksiksi seuraavat SR-luvut:
5min SR26
15min SR34
30min SR53
60min SR76
90min SR94


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti